HAAS+SOHN BEMUTATÓTEREM
1082 Budapest, Baross u. 104.
+36-30-932-3377
info@furjes.hu
NYITVA TARTÁS
H-Cs 8-16 h, P 8-15 h

Prestige-II kandallóbetét - Prizmaüveges kivitel

  • Teljesítmény: 8 kW / 100 m2
  • Súly: 136 kg
  • Kémlelőablak: prizmaszerű
  • Szín: fekete

 

Pinus II Szimbolum nagy

Prestige II műszaki dokumentáció (pdf)

 

Ára: Kérje egyedi árajánlatunkat! 

 

Ha magas minőségű kandallóbetétet keres, akkor a Haas + Sohn termékei nem maradhatnak le a górcső alá vett tűzterek listájáról. A nagy múltú, de mindig az innováció szellemében a legkorszerűbb technológiákat alkalmazó márka PRESTIGE kandallóbetétje már első pillantásra is roppant impozáns a nagyméretű prizmaüveges kivitelezésnek köszönhetően. Az igényes külcsín mellé természetesen prémiumminőségű, professzionális belbecs társul, így nyújtva tökéletes komfortérzetet és megbízható, alacsony fogyasztású, mégis roppant hatékony működést.

A pémium PRESTIGE kandallóbetét 8 kW-os teljesítménnyel száz négyzetméteres légtér befűtésére képes, az üzemeltetéséhez pedig tűzifa és fabrikett is választható. Mint minden első osztályú kandallóbetét, ez a modell is rendkívül hosszú élettartamú a minőségi anyaghasználatból, a professzionális tervezésből és igényes kivitelezésből adódóan.

Válassza Ön is otthonába ezt a rendkívül jó hőtartású, gazdaságos működésű légfűtéses kandallóbetétet! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a részletekről!